Wie zijn wij?

Het Watersportverbond bestaat uit 25 professionele medewerkers. Deze professionals zijn gehuisvest in Het Huis van de Sport te Nieuwegein. Naast de vaste medewerkers van het Verbond zijn er ook ruim 250 vrijwilligers werkzaam bij het Watersportverbond.

Het Watersportverbond en vrijwilligers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder de vrijwilligers zouden bepaalde werkzaamheden, uit te voeren door het Verbond, onmogelijk zijn. Daarom wordt er al sinds het begin van het Watersportverbond een beroep gedaan op vrijwilligers.

De vrijwilligers zetten zich vanuit hun maatschappelijk functie of op basis van hun bestuurlijke ervaring, binnen een vereniging, in voor het Watersportverbond. Ook voor de kantoororganisatie van het Watersportverbond is een vrijwilliger inzet baar.
Al me al zijn de vrijwilligers van het Watersportverbond te vinden in raden, het bestuur, commisies, disctricten, regio’s en klankbord- en werkgroepen. Dit verspreid over de belangrijkste vaargebieden van Nederland

Vrijwilliger worden?
Wilt u ook een steentje bijdragen aan al het moois dat het Verbond doet? Neem dan een kijkje onder: ‘vacatures vrijwilligers.

.


 
Print dit artikel